Металните Врати «СПРИНГ»

Металните Врати «СПРИНГ»

Публикувана на: 19 Ное
Коментари: 0

 

Интервю с Петър Василев, управител на фирма СПРИНГгруп ЕООД

 

Преди малко повече от двадесет години входната метална врата беше толкова екзотична, колкото днес са камината и зимната градина в дома. Днес положението е променено и дом без метална входна врата ни се струва доста несигурен, а обитаването му – не дотам безопасно. Дружество “СПРИНГгруп” ЕООД е основано през 1998 г. с основна дейност строителсво на жилищни и административни сгради. През 2005 г . фирмата откри цех за производство на Пластмасова и Алуминиева дограма и започна внос на Метални , Блиндирани и Интериорни врати от водещи производители в Китай в началото за своите обекти. Поради големия интерес на строителни фирми и отделни клиенти към вратите и дограмите през 2006 г. фирмата създаде търговски отдел с представителства в цяла България.

 

В какво се състои предимството на Китайските метални врати?

 

Китайската промишленост се развива с невероятни темпове, при това в сегашно време наблюдаваме прехода от количествен ръст към високо качество. Съвременните китайски врати много се отличават от ширпотреба в края на 90 -те години на миналия век : те са надеждни , функционални и естетични. Освен това цените на произведените в Китай метални врати остават сравнително ниски, което е и една от основните причини за интереса към тях.

 

Кое е доброто при вратите «СПРИНГ»?

 

На пръв поглед вратите, които продаваме не се отличават от други врати внос от Китай. Но това е само на пръв поглед. Специалистите могат да отличат използването на висококачествени материали при изработката на вратите – ламарини, панти, заключващи механизми, дръжки и други. В сътрудничество с нас Вие можете да бъдете уверени в това , че: ●При нас ще намерите голям избор и складови наличности на метални врати «СПРИНГ» , произведени за нашата фирма във водещи компании от Китай. ●Ние ще монтираме купената от нас врата във всеки дом при това с възможно най-малки корекции на светлия отвор за монтаж – това се дължи на специфичните размери по БДС , с които са съобразени произведените в Китай врати «СПРИНГ». ●Изпълняваме гаранционен и следгаранционен ремонт на вратите ( естествено , ако е възникнала такава необходимост )
●Винаги можем да Ви консултираме по всички въпроси свързани с вратите и обезопасяването на Вашето жилище.

 

http://www.doma.bg/company/281

http://springgrup.googlepages.com
СподелиОще от На Фокус
Още от Идеи за интериора
Обзавеждане, интериор, Каталог фирми
Металните Врати «СПРИНГ»
Моят профил