10 идеи за вътрешни стълби

10 идеи за вътрешни стълби

Публикувана на: 31 Яну
Коментари: 0
Вътрешните стълбищата днес са един модерен архитектурен елемент в новите къщи. Тук сме избрали няколко стълбища с красив дизайн в различен стил, изработени от разнообразни материали. От метал до дърво или стъкло, възможностите за избор за наистина големи.
* Прави вътрешни стълби в традиционен стил, могат да бъдат представени в модернистичен и атрактивен вид. Разнообразието от комбинации между метал и стъкло, дърво и метал, са предпочитани в съвременните интериори.
* Витата стълба, винаги е била очарователна, но днес тя повече от един страхотен дизайн, а практичност в съвременен стил.
* Каменните стълби, създават усещане за стабилност и масивност, носят присъствие в собственото ви лично пространство на живот.
Без значение дали търсите идея за право или вито стълбище, едно от тези предложения, предназначени специално за жилищните интериори ще бъде точно това, от което имате нужда. Насладете се на тези модерни дизайнерски стълбища, идеи които може да пренесете и във вашият дом.
1 Конзолно стълбище


Конзолното стълбище с плаващо съпало е изключително подходящо за минималистичните и изчистени интериори.
2 Дървено стълбище


Дървената стълба е предпочитана не само поради това, че дървесината е устойчива, но и поради факта, че дървото придава уют и топлина на пространството.
3 Комбинация от стъкло и метал


Предпочитана комбинация, стъклените парапети създават усещане за простор и разкриват стената зад тях.
4 Вито стълбище с метал и стъклени стъпала


Блестящо стъкло и извити метални парапети са перфектната вита стълба за слънчев и светъл интериор.
5 Стълбище за луксозния интериор


Изработено от бял метал в прекрасен дизайн, това вито стълбище е фокусна точка в луксозният интериор с отворени пространства.
6 Вито стълбище от метал и дървени стъпала


Това вито стълбище е семпло, но практично за малките и модерни апартаменти. Комбинирани са метален парапет с дървени стълби.
7 Метално стълбище


Създава повече простор и видимост в помещението.
8 Каменни вътрешни стълби


Каменни вътрешни стълби с вградено осветление в стъпалата и парапета.
9 Артистични вътрешни стълби


Стълби в артистичен дйзайн, придаващи много уют и топлина в този дом.
10 Вити метални стълби


Металната стълба с елегантен и красив дизайн, се вписва перфектно в ъгъла на този изпълнен със светлина дом.СподелиОбзавеждане, интериор, Каталог фирми
10 идеи за вътрешни стълби
Моят профил