„Дипломат Корпорейшън” ООД подкрепя волейболен клуб от Суперлигата

„Дипломат Корпорейшън” ООД подкрепя волейболен клуб от Суперлигата

Публикувана на: 14 Окт
Коментари: 0

На 12.10.2011 година „Дипломат Корпорейшън” ООД официално връчи екипите на ВК „Ботев” - град Луковит, който този сезон участва в Суперлигата на България.


На официална церемония в Diplomat Plaza Hotel & Resort, броени дни преди старта на първенството, всички спортисти от тима, както и треньорското ръководство, получиха специално подготвените от компанията екипи.


Инициативата на „Дипломат Корпорейшън” ООД е вдъхновена от философията на компанията, насочена към постигане на качество на живот и в подкрепа на нейната социална отговорност като член на обществото.


„Успехите и заслугите, постигнати в областта на спорта изграждат личността, репутацията и идентичността. Затова „Дипломат Корпорейшън” ООД реши да подкрепи ВК „Ботев” и вярваме, че силата на марката Diplomat ще им донесе успехи.” – това сподели Ангел Станев, управител на „Дипломат Корпорейшън” ООД по време на церемонията.


Пътят към постигане на по-качествен живот може да не е кратък, но всеки може да започне с една малка стъпка.


Компанията пожелава успехи и много положителни емоции на привържениците на волейбола както в град Луковит, така и в цялата страна.СподелиОбзавеждане, интериор, Каталог фирми
„Дипломат Корпорейшън” ООД подкрепя волейболен клуб от Суперлигата
Моят профил