Шареното влакче

Шареното влакче

Публикувана на: 18 Апр
Коментари: 0
Този малък кокетен апартамент имаше нужда от освежаване. За да се превърне в нещо ново и напълно различно, решихме да го боядисаме в ярки и весели цветове. Да придадем нотка на закачливост и да поканим доброто настроение.
Тъй като настоящото разположение на помещенията не беше подходящо за плановете ни, наложи се да поразместим. Обединихме кухнята и всекидневната, което позволи обособяването на една нова стая.


Светлозеленият ред шкафове послужи за акцент в кухненското обзавеждане и същевременно идеално се съчета с възглавниците на столовете. Решихме са усвоим и балкона, за да направим всекидневната просторна и удобна.
За спалнята предложихме много романтична визия. Разположихме гардероба в ниша, за да не се натрапва и да не заема допълнително място. Стената зад леглото изпъстрихме с рози на златист фон. Така всяка сутрин ще бъде вълшебна, когато слънчевите лъчи попаднат върху цветната приказка и я накарат да заблести.


Най – много се постарахме с детската стая, издържана в зелено и оранжево. Малкото детенце, което ще расте в нея, има нужда от собствено място, в което да се чувства най – приятно. Затова създадохме за него едно малко кралство, в което има всичко – вълшебна лампа – самолет, коли и купища играчки. Добавихме и бюро, на което сега да реди войниците, а по – късно да учи уроците.


А в банята заложихме на простотата – само най - необходимото. Нарушихме общия тон с няколко срамежливи цветчета, плъзнали по стената. Ей така, за разкош !

Един реализиран интериорен проект на студио за интериорен дизайн AchernoСподелиОбзавеждане, интериор, Каталог фирми
Шареното влакче
Моят профил