Украса за коледа

Украса за коледа

Публикувана на: 9 Дек
Коментари: 0


10. Коледна декорация на масата с червена розаПо лесна декорация от тази, едва ли има. Нуждаете се от една стъклена купа, която може да намерите в най-близкия магазин за домашни потреби, текстилна лента със ширина от 10 см, и дължина около метър и телче. Навийте на руло лентата, като в единият и края я пристегнете с телчето. Разлистете, за да се оформи розата и я поставете в стъкления съд.

11. Коледна украса и за стенитеКоледната украса като тази, ще промени напълно интериора на вашата стая. Нуждаете се от 9 квадратни платна, цветни коледни ленти в цвят по желание и цветна хартия. Платната може да се изработят и от стиропор, а ако имате дърводелски умения могат да се сковат и от дърво. Облепяте така получените квадрати с едноцветна хартия, а цветната декорация от ленти може да се залепят върху тях, в комбинация по желание.

12. Семпла коледна украса за прозорцитеСемпла коледна украса за прозорците, за изпълнението на която се нуждаете от 10 коледни топки, корда, малка текстилна лента, корниз. по материали от bhg.comСподелиОбзавеждане, интериор, Каталог фирми
Украса за коледа
Моят профил