ОБЕДИНИХА СЕ DIPLOMAT И АРОМА

ОБЕДИНИХА СЕ DIPLOMAT И АРОМА

Публикувана на: 27 Юни
Коментари: 0

С пресконференция, състояла се на 5 юни 2013 г. (международният ден за опазване на околната среда) в търговски център Diplomat – София, бе даден стартът на една съвместна инициатива на две водещи български компании – „Дипломат Корпорейшън” ООД и „Арома Козметикс” АД, обединени от каузата „Качество на Живот с Грижа за Природата”!

Това е първата съвместна кампания от подобен род в България!

Обединихме се с Арома, защото гледаме в една посока – Грижата за клиента и Грижата за природата и защото сме компании със социална отговорност, доказали се през годините!” – каза г-жа Анна Пенчева, маркетинг мениджър на „Дипломат Корпорейшън”.

Израз на съвместната идея е промо-предложението на двете марки към крайния клиент – с покупката на енергоспестяващ бойлер Diplomat, получавате душ-гел Aroma Green Line, произведен 95% от натурални продукти.

Икономичните бойлери са производство на италианския гигант „Фероли Груп”. Изработват се по уникална патентована технология с Blue Forever нагревател, предотвратяващ натрупването на варовик.

Под марка Diplomat се предлагат и модели бойлери българско производство, които са без аналог по дебелина на изолацията – 35 мм, както и водонагреватели под нова марка – Termomax, с мощен 3-киловатов нагревател.

Diplomat бележи лидерски позиции на пазара пред конкурентите си с 30% ръст на бойлерите си, сравнено със същия период на миналата година.

Aroma Green line e за тези, които обичат себе си, природата и живота.

Продуктовото портфолио съдържа разнообразни аромати душ гелове за тяло, кремове за лице, специализирани шампоани и балсами за коса, съдържащи натурални активни съставки със специфични действия.

5% от себестойността на всеки закупен продукт Aroma Green Line се отделят  във фонд Green Bulgaria, създаден за дългосрочна грижа за старите естествени български гори.

За да отговори на предизвикателствата на времето и новите изисквания на пазара, „Арома” АД инвестира над 12 милиона лева в построяването на нов завод. Висококвалифицираните специалисти, съвременните машини и технологии, шестте модерно оборудвани лаборатории – всичко това е начин „Арома” АД да гарантира контрола на всяко ниво в производствения процес и гарант за просперитета й на производител.

Въпреки икономическата стагнация в световен мащаб и трудностите на пазара през последните години Арома АД развива успешно своя бизнес и се нарежда сред световните лидери в бранша, а продуктите й продължават да прославят България с гарантирания си произход. 

 

Избеерте Качество на Живот с Грижа за Природата... с Diplomat и Aroma!
СподелиОбзавеждане, интериор, Каталог фирми
ОБЕДИНИХА СЕ DIPLOMAT И АРОМА
Моят профил