Нови тенденции на пазара на недвижими имоти

Нови тенденции на пазара на недвижими имоти

Публикувана на: 13 Септ
Коментари: 0

Новите тенденции в сферата на недвижимите имоти показват, че подходът „директна покупко-продажба или наем на имот без намесата на посредник, е успешен и тепърва предстои да се увеличава броят на хората, които управляват имотите си самостоятелно. Този бизнес тепърва ще се разгръща в България. Това се потвърждава и от навлизането на специализирани онлайн портали за директно менажиране на покупко-продажби на недвижими имоти, които спестяват време и пари на потенциалните клиенти.
Пример за специализиран уеб портал, който предлага такъв тип услуги е ProdamSam.com. Това е първият интернет доставчик на директни покупко-продажби или наем на недвижими имоти в Югоизточна и Централна Европа. Поради уникалността на различните региони в България, сайтът предоставя нова услуга – интерактивна карта на цялата страна, улесняваща онлайн потребителите, търсещи или предлагащи информация в сферата на недвижимите имоти.

„По последни данни броят на хората, които купуват, продават или наемат имоти чрез Интернет се е увеличил значително през последните няколко години. Докато броят на хората, използващи традиционните методи, включващи агенти – посредници, е намалял”, казва основателят на ProdamSam.com, Салко Крижесторац, който има повече от 15 години опит в сферата на недвижимите имоти и маркетинга в Ню Йорк.
ProdamSam.com е първият уеб доставчик на директни покупко-продажби или наем на недвижими имоти, функциониращ в Югоизточна и Централна Европа. Неговите услуги се предлагат в България, Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Македония, Чехия, Словакия, Украйна, Беларус, Полша, Румъния, Молдова, Унгария и продължава да се разраства. ProdamSam.com е удобен източник за откриване на недвижими имоти, където търсещи или предлагащи имоти могат да публикуват сами своите обяви. .СподелиОбзавеждане, интериор, Каталог фирми
Нови тенденции на пазара на недвижими имоти
Моят профил