Нови тенденции на пазара на недвижими имоти

Нови тенденции на пазара на недвижими имоти

Публикувана на: 13 Септ
Коментари: 0

Новите тенденции в сферата на недвижимите имоти показват, че подходът „директна покупко-продажба или наем на имот без намесата на посредник, е успешен и тепърва предстои да се увеличава броят на хората, които управляват имотите си самостоятелно. Този бизнес тепърва ще се разгръща в България. Това се потвърждава и от навлизането на специализирани онлайн портали за директно менажиране на покупко-продажби на недвижими имоти, които спестяват време и пари на потенциалните клиенти.
Пример за специализиран уеб портал, който предлага такъв тип услуги е ProdamSam.com. Това е първият интернет доставчик на директни покупко-продажби или наем на недвижими имоти в Югоизточна и Централна Европа. Поради уникалността на различните региони в България, сайтът предоставя нова услуга – интерактивна карта на цялата страна, улесняваща онлайн потребителите, търсещи или предлагащи информация в сферата на недвижимите имоти.

„По последни данни броят на хората, които купуват, продават или наемат имоти чрез Интернет се е увеличил значително през последните няколко години. Докато броят на хората, използващи традиционните методи, включващи агенти – посредници, е намалял”, казва основателят на ProdamSam.com, Салко Крижесторац, който има повече от 15 години опит в сферата на недвижимите имоти и маркетинга в Ню Йорк.
ProdamSam.com е първият уеб доставчик на директни покупко-продажби или наем на недвижими имоти, функциониращ в Югоизточна и Централна Европа. Неговите услуги се предлагат в България, Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Македония, Чехия, Словакия, Украйна, Беларус, Полша, Румъния, Молдова, Унгария и продължава да се разраства. ProdamSam.com е удобен източник за откриване на недвижими имоти, където търсещи или предлагащи имоти могат да публикуват сами своите обяви. .







Сподели



Обзавеждане, интериор, Каталог фирми
Нови тенденции на пазара на недвижими имоти
Моят профил