НОВ търговски център ДИПЛОМАТ София

НОВ търговски център ДИПЛОМАТ София

Публикувана на: 1 Ное
Коментари: 0


„Дипломат Корпорейшън” ООД
представи атрактивен търговски център в СофияНа 30 октомври 2012 г., „Дипломат Корпорейшън” ООД отвори изцяло нов и модерен търговски обект в София (бул. „Александър Стамболийски” № 127).

Това е истински търговски, делови и презентационен център, в който клиентите да усетят приятелския тон в комуникацията с тях, да усетят близостта на марката и компанията и да получават експертни съвети.
Целта е пазаруването в обекта да се превърне в преживяване за клиента.

Стриктно следвайки корпоративната си философия за отношението към клиентите и партньорите, „Дипломат Корпорейшън” ООД се постара да превърне този център в полезен и привлекателен за всеки, който го посети.

В новия търговски обект е представена пълната гама уреди за дома с марката Diplomat, разделени в 3 три категории – „Топла вода”, „Нежна топлина” и „Вкусна храна”.

Една от големите изненади е демонстрационната зона „Вкусна храна”, в която посетителите и клиентите могат да бъдат както зрители, така и създатели на собствено кулинарно шоу.

Компанията е подготвила наситен събитиен календар, пълен с приятни изненади, атрактивни събития, носещи както удоволствие, така и необходимите делови и партньорски контакти. Част от събитията са:

- любителско готвене с приятели през месец ноември, в демонстрационната зона „Вкусна храна”;
- „Голямо празнично готвене с Лео”, преди Коледните и новогодишни празници;
- ежемесечно теглене на печелившите от организираната в търговския център томбола…

За целта е оборудван истински кът за готвене с кухненски уреди Diplomat.

На събитието присъстваха приятели, клиенти и партньори на „Дипломат Корпорейшън”, сред които: г-н Еторе Монтенаро - техническият директор на „Фероли груп”, който с гордост заяви, че вече 2 години успешно си партнират с Diplomat и твърдо стоят зад компанията и нейното успешно присъствие на българския пазар.

Гостите на събитието определиха „Дипломат Корпорейшън” като партньор, който гледа в перспектива и не се притеснява от иновации, и пожелаха много успехи на новооткрития търговския център.

По време на откриването, Лео Бианки зарадва всички със създадени, на място, италиански деликатеси.
СподелиОбзавеждане, интериор, Каталог фирми
НОВ търговски център ДИПЛОМАТ София
Моят профил