Мокетени килими

Мокетени килими

Публикувана на: 26 Май
Коментари: 0


През последните години на пазара се появиха т.н. мокетени килими, които заместват до голяма степен тежките вълнени килими. Те са значително по-евтини, антистатични и са с много добри показатели. Тенденциите в световен мащаб са в по-честата подмяна на килимите и тяхното разнообразяване.

Фирма Сакалидис има над 30 годишен опит в производството на тези килими и е най-големия производител в Гърция. Продуктите им се предлагат в страни като: Австралия, Португалия, Финландия, Италия, Япония, Англия и др. Характерното тук е, че в производството на килимите се използват найлонови нишки/полиамид/ и гумирана основа, която включва: силикон, каучук, лепила и други материали. Всички те са тъкани и за оформянето на модела се грижи екип от най-добрите дизайнери, които определят тенденциите в тази област.

Килимите от този вид много лесно се поддържат,практични са и са достъпни за всяко едно домакинство. Има изключително голямо разнообразие от модели и няколко вида качествo.

Килими от серия LUX имат най-голямо разнообразие от модели, които Ви дават възможност да украсите вашият дом по подходящ начин. Те са леки, стилни и могат да се комбинират с подходяща пътека от същия вид.Моделът LINEA е предназначен за тези, които обичат по-традиционен стил, с по-малка плътност и гъстота.Най-новото производсто са килимите от серия SHAGGY. Те са по-тежки с дължината на нишката около 10-15мм и тегло 2000гр./кв.м. Моделите са много привлекателни, съобразени с последните модни тенденции. Те също могат да се комбинират с подходяща пътека по размер на клиента.В България продуктите на тази фирма се предлагат онлайн със складови бази в София и Бургас. Някои от предлаганите продукти са представени тук:СподелиОбзавеждане, интериор, Каталог фирми
Мокетени килими
Моят профил