Мамо, имаме си тигър в спалнята

Мамо, имаме си тигър в спалнята

Публикувана на: 15 Окт
Коментари: 0
Да избираш цветовете в дома е трудна задача, особено ако си изправен пред множество вариянти и избори. Но факт е, че когато нещо е направено красиво си личи, а когато е подбрано със стил, то остава незабравимо. Аксесоарите в дома са малките дребни елементи, които внасят цвят, характер и атмосфера. Нов комплект завеси, шалте или спално бельо може да освeжaт интериора на дома Ви до нeузнаваемост:
Спалното бельо е нужен и практичен аксесоар, но минавайки границите на тривиалното, спалното бельо може да се използва и като акцентен елемент във всяка спалня. Изключителният стил може да се постигне не само със скъпи и супер дизайнерски спални комплекти. Ако спалното бельо е подбрано, така че да отговаря на цялостната интериорна концепция, то ще радва вас и вашето семейство, и ще ви създава само положителни усещания. Ще ви представим няколко ефектни предложения, чрез които няма как вашата спалня да не привлича внимание.
1. Тигров десен Тигровите десени придават екзотика в спалнята. Подходящи са за търсачите на силни и екстремни емоции. Десенът Арфика носи усещането за топлина и екзотични преживявания.


2. Черното в спалнята за силните характери Черното обикновенно се свързва със силният и непоколебим характер. Стилът, често се облича в черният цвят. В комбинация със сиво и червено, дръзкият и непреклонен стил се усеща и в спалнята.


3. Флорални мотиви Флоралните мотиви са модна тенденция, важи и за производителите на спално бельо. Носят ефирна и финна елегантност, типична за нежните и лирични натури.


4. И разбира се не на последно място за най малките и сладки същества винаги най- доброто. Детската стая наситена със цветове, развива креативните и творчески способности на вашето дете. Кое дете се радва на подарък спално бельо???? С тези свежи, цветни и забавни, десени децата ще бъдат във възторг от новата си придобивка.
СподелиОбзавеждане, интериор, Каталог фирми
Мамо, имаме си тигър в спалнята
Моят профил