Лукс и изящество в спалното бельо на Beauty Home, колекция 2010/2011

Лукс и изящество в спалното бельо на Beauty Home, колекция 2010/2011

Публикувана на: 4 Ное
Коментари: 0
За пореден път фирма Бюти Хоум, доказва че луксът, означава качество, изящност и класа. Луксозното спално бельо, което ще погали сетивата ви на всяко ниво е от новата колекция есен зима 2010-2011 г. Десените се отличават с ефирна елегантност, красиви линии и различен дизайн.

В линията Embroidery Collection, ще откриете, наситени цветове, нестандартен дизайн И зашеметяващи бродерии облечени в 100 процента памук, сатен. Цветовите комбинации създават усещане за стил, класа и шик: От дръзко черно, през червено, до стандартната черно-бяла комбинация, нежна лила и романтично розово. Стандарти в нестандартното :)

Линията Chic n' simple представя спално бельо с изчистен дизайн. Тук ще откриете изтънченост и простота, изчистени линни, представени по впечатляващ начин. СТИЛЪТ, който присъства и не се натрапва.

Линията VIP e за любителите на силните страсти и непоколебимите характери, които ще оставанат безсилни при допира луксозната нежна материя от памучен сатен.Jubilant Collection, гали окото с наситени цветове, подбрани комбинации и свежо излъчване. Усещането е меко, памучно и естествено.

В разннобразието от цветове, размери и форми на Бюти Хоум, може да откриете и вашето мечтано спално бельо.СподелиОбзавеждане, интериор, Каталог фирми
Лукс и изящество в спалното бельо на Beauty Home, колекция 2010/2011
Моят профил