Кухненски смесители: аксесоари нужни за всяка кухня

Кухненски смесители: аксесоари нужни за всяка кухня

Публикувана на: 17 Фев
Коментари: 0


Представяме ви няколко модерни, високотехнологични кухненски сместиели, изключително практични с елегантен дизайн, незаменим асесоар в интериора на съвременната кухня.

1. Кухненски сместител с издърпващ се накрайникМоделът сместител Pilar® Pull-Down на Delta Allora е с удобен и ергономичен дизайн. Подвижният накрайник, се издърпва и извива на 360 градуса, което го прави лесен за употреба при насочване на течащата струя. С възможности за лесна промяна на силата водата. Има ограничения в дебита до 2,2 литра на минута. Елегантният дизайн, го прави съвместим с всеки интериор. deltafaucet.com

2. Кухненски смесител със светлинен индикатор за топлината на водатаТози смесител има светлинен индикатор за топлината на водата. В случай, че течащата вода е гореща, светлинният индикатор светва, като я оцветява в червено, ако е студена водата се оцветява в синьо Изключително интересно решение за кухненския смесител, съчетано с идеята за безопасна експлоатация от малките деца. Предлага се от blancoamerica.com, в два вида покритие: полиран хром и никел.

3. Монтиран в близост до зоната за готвене, с подвижната си част кухненския смесител е удобен за използване, спестява нуждата от пренасянето на съдовете за готвене, като се извива до нужното разстояние.

Изработен от месинг: elkayusa.com

4. Ефективност и елегантност в колекцията кухненски аксесоари на Röhl - rohlhome.comСмесителят е с изключително елегантен дизайн, притежава и опция за филтрация на водата.

5. Нестандаратно, но практично решение от kohler.comС 5 точковата му система за завъртане и сгъване, насочвате струята точно там където е нужна, на височината която ви е необходима. Предлага се в няколко покрития: хромирано, месинг, никел, неръждаема стомана.

6. Кухенски смесител с ергономичен дизаин от moen.comДължината на накрайника е 1,5 м. с бутон за контрол на силата на стуята. Предлага се от неръждаема стомана, хром.

7. Удобство преди всичкоМонтиран в близост до готварската печка, подвижният кухненски смесител е винаги на удобно разстояние. Височина 35 см, дължина 50 см. hansgrohe-usa.comСподелиОбзавеждане, интериор, Каталог фирми
Кухненски смесители: аксесоари нужни за всяка кухня
Моят профил