Коледен венец от лед

Коледен венец от лед

Публикувана на: 14 Дек
Коментари: 0
За тези от вас които са любители на нестандартните идеи за декорация по Коледните празници, ви предлагаме ефектна украса за верандата или терасата: леден коледен венец. Красивият венец ще радва окото дълго време окачен на прозореца на вашата тераса, стига температурите да позволяват това.За да го направите се нуждаете от следните предмети:
* алуминиева форма за кекс, с кръгла форма и дупка в средата. В случай че не разполагате с такава, използвайте кръгъл дълбок съд, а в средата поставете чашка.
* за декорацията ви трябват плодове по избор - червени боровинки, френско грозде, малини или някакви сухи плодове - червени.
* зелени борови връхчета
* малки шишарки
* въже, или лента за връзване на венеца


Инструкции за изработка
1. Използвайте формата за кекс, или алуминиева формичка за печене, в която ще поставите останалата декорация. Ако не разополагате с форма за кекс, поставете малка чашка в средата за да се оформи около нея венеца.
2. Подредете плодовете, боровите клонки и шишарките във формичката, според вашите предпочитания.
3. Напълнете с вода и поставете формата във фризера, докато се замрази напълно.
4. След като се замрази, потопете формата в топла вода за кратко за да може да извадите така полученият коледен венец. Източник: bhg.comСподелиОбзавеждане, интериор, Каталог фирми
Коледен венец от лед
Моят профил