Клиентът – на първо място за Diplomat

Клиентът – на първо място за Diplomat

Публикувана на: 23 Авг
Коментари: 0

Клиентът – на първо място за Diplomat
Diplomat пуска на пазара нови модели бойлери, отново с много плюсове

Грижата за клиента винаги е била водеща сред приоритетите на „Дипломат Корпорейшън” ООД.
За пореден път търговска марка Diplomat реши да „поглези” своите клиенти, като им предложи две нови решения за топла вода в банята и кухнята. Италиански дизайн и технологии са отново в основата на предложените два нови модела бойлери Diplomat.
Имаме удоволствието да Ви представим:

Diplomat Classic Plus
СТИЛЕН. ЕФЕКТИВЕН. НАДЕЖДЕН.Серията Diplomat Classic е предназначена за ценителите на класиката. Бойлерите от тази серия са с емайлиран водосъдържател BIO GLASSLINED, който гарантира запазването на чистотата на водата в уреда. Важен елемент за енергоспестяването и икономичността на тези бойлери е изолацията от безфреонов полиуретан с висока плътност и устойчовост срещу топлинни загуби. Моделът Diplomat Classic Plus e перфектно съчетание между класически дизайн и модерни технологии. Всичко в този модел е Plus - Blue Forever нагревател – нагревател, защитен от варовик, произведен по патентована PLUS-технология; 5 + 1 години гаранция на водосъдържателя, плюс подарък - водоспестяващ комплект, с който може да намалите разхода си на вода до 50 %. С мощност 2 500 W и обем 80 литра. Предназначен е за вертикален монтаж.

Diplomat Bellissimo
УДИВИТЕЛЕН. УДОБЕН. НАДЕЖДЕН.Бойлерите от серията Diplomat Bellissimo са истинско бижу – компактни, практични и надеждни. С уникален и модерен дизайн. Имат емайлиран водосъдържател BIO GLASSLINED, уникално синьо емайлирано покритие, което гарантира дълготрайност на повърхността и запазване на чистотата на водата в уреда, неръждаем електрически нагревател и тръба за топлата вода. Важен елемент за енергоспестяването и икономичността на бойлерите Diplomat Bellissimo е изолацията от безфреонов полиуретан с висока плътност и устойчивост срещу топлинни загуби. Бойлерите Diplomat Bellissimo са с мощност от 1 500 W и обем от 5,5 литра. Предлагат се във варианти за монтаж над и под мивка. Гаранция – 5 години.СподелиОбзавеждане, интериор, Каталог фирми
Клиентът – на първо място за Diplomat
Моят профил