Интериор на малка дневна с кухня

Интериор на малка дневна с кухня

Публикувана на: 9 Окт
Коментари: 11


Този страхотен интериор на малко пространство е изработен от студио за интериорен дизайн INDESIGN.
Целта при интериорно проектиране на това пространстово е да се съчетаят три функционални зони в едно пространство, като дизайнът трябва да е лек и ненатрапващ се.КУХНЯ

Кухненското пространство обединява кухня, трапезария и дневна. Трите функционални зони са разделени чрез интересени форми от гипс-картон. Като допълнителен акцент във всяка зона има по две висящи осветитлни тела. Те осигуряват необходимана осветеност за всяка зона. Преобладаващия цвят е какао, който внася мекота и спокайствие в целия интериор.Барплодът с вградено осветление е интересен вариант, който раздвижва кухненската зона. Той действа и като граница на кухнята с останалите функционални зони.

ВСЕКИДНЕВНА

В този интериор липсва традиционният ТВ шкаф. Телевизорът е закачен на стената за да се спести място. На гърба на меката мебел са поставени инересни етажерки, които освен декоративна имат и практична функция.Избрана е маса хранене от стъкло и метал за да отразява светлината и за да се създаде впечетление за повче пространство.

Корпусната мебел е декор Woodline Cream и Sand Larch от Egger, а кухненският плот е Crystal Colorado от Technistone.

Дизайнът на мебелите е на INDESIGN.

Този проект доказва, че дори и малките пространста могат да се превърнат в страхотен интериор.

източник www.indesign-bg.comСподели


Автор: NEDASTYLE | 17 Окт 2009

Хм
Автор: NEDASTYLE | 17 Окт 2009

Извинявам се , че пак ще бъда критична, но това е градивна критика.И така
Автор: NEDASTYLE | 17 Окт 2009

Първо :
Автор: NEDASTYLE | 17 Окт 2009

Не се вижда цялата стая
Автор: NEDASTYLE | 17 Окт 2009

но от това което виждам, сте получили ефекта да превърнем малкото в по-малко. Второ: ако бяхте използвали по светли тонове, щяхте да постигните по-добри резултати и илЮзия за пространственност. Трето декорацията,тежи в този случай, получавасе ефект на натрупаност. Ако бяхта поработили повечко върху функционалното разпределение и ако използвахте някои трикове, като две в едно, които всеки професионалист владее щеше да има много добър резултат.
Автор: NEDASTYLE | 17 Окт 2009

Например,ако този бар-плот,който в случея играе ролята на разделител,използвахте и за поставка на телевизора,щяхте да си позволите поставянето на меката мебел под прозореца, ида Й спестите и нейната роля на разделител и да спечелита повече пространство.
Автор: NEDASTYLE | 17 Окт 2009

Декорациите на тавана щяха да се подходящи ,ако бяха в посветъл един тон,а акцента много по-малък във ваза,щори,завеси .
Автор: NEDASTYLE | 17 Окт 2009

Извинете за правописните грашки!
Автор: Стефан | 21 Окт 2009

Всички забележки са индивидуални ваши предпочитания. Това е вашето мнение, защо смятате че то е най-правилното, особено когато вие нито ще ползвате този интериор, нито знаете изискванията на клиента, по които сме работили. Както и да се направи един интериор винаги ще има хора, които ще кажат че по-добре би станало по друг начин. Това е нормално, всеки има свои вкусове и критерии. Няма перфектен интериор има перфектен интериор за определено пространство и определен клиент, който ще го използва. Ако вие бяхте собствениците на интериор тогава определено щеше да е различен и проекта. Честно казано, не ме интересува вашето мнение. Интересува ме мнението на клиента. Вина ги ще има псевдоразбирачи-критици, които смело и с размах критикуват направеното от другите, а тяхната работа.....отдавна е станала само да критикуват. Едно история: ВИНСЕНТ ВАН ГОГ не е продал нито една картина приживе, много „колеги ” са го критикували, че не може да рисува и са му давали „съвети” как да рисува. След 119 години няма човек, който да не е чувал за него и всички го признават за гений, а колегите критици – отдавна са забравени. Помислете над това и укротете тона на критика...
Автор: Светла | 21 Окт 2009

Ей, стига със споровете. Аз мисля, че този интериор е много уютен и изчистен. Все пак нали разбирате, че това е интериор изработен за конкретен клиент и удовлетворява конкретни нужди. Така че критиката е ненужна от гледна точка на това кое е добро кое е лошо. В крайна сметка фирма Индизайн има много интересни решения и предложения и аз вярвам че това е фирма, която наистина си разбира от работата и знае как да задоволи всяка нужда на клиента.
Автор: NEDASTYLE | 22 Окт 2009

Не съм искала да засегна,никой! И не говоря като човек,който няма какво да прави.Аз съм дизайнер.Ако сте истински професионалисти ни покажете наистина нещо добро!АЗ ПОЛЗВАМ ТОЗИ САЙТ,И ИМАМ ПРАВОТО ДА КОМЕНТИРАМ!Ако има проблем махнете опцията за коментари и готово!

Обзавеждане, интериор, Каталог фирми
Интериор на малка дневна с кухня
Моят профил