Етажерки: 30 дизайнерски етажерки за вашия дом

Етажерки: 30 дизайнерски етажерки за вашия дом

Публикувана на: 12 Дек
Коментари: 0

Днес ще Ви представим една колекция от 30 оригинални и нестандартни етажерки, които могат да ви вдъховят и да ви дадат идеи за промяна във вашият дом и обзавеждане.

 

1. Уравнение, така е наречена първата, проектирана от Marcos Breder с простата идея да се разделята вещите според техния приоритет и приложение. Уникално, стилно и оригинално. Designspotter.com

 

 

2. Сгъваема етажерки, иновативно и практично. Подреждането на книгите е по интересен начин, като самата етажерки позволява най разнообразни модификации поради факта че рафтовете, могат да се позиционират хоризонтално или вертикално.

 

 

3. Асиметрия в перфентен баланс. Тези етажерки с разнообразни по големина кутийки, позволяват да се съхраняват папки, книги, дискове, DVD дискове, по доста организиран начин.

 

 

4. Shelf, оргигинална, но не дотам практична идея проектирана от Дизайнер Da-Юн Песен Тази етажерка може да бъде използвана като декорация за стените или да бъде поставена пода. yankodesign.com

 

 

5. Стелаж с легло за четене, изгледжда интересно, дизайн Stanislav Katz

 

 

6. Цялта стена е една голяма библиотека.

 

 

7. Storyline е проектирана от Фредерик Roijé и е отлично решение за съхраняване на вашите книги по модерен начин.

 

 

8. Проектант на FlexiTube е Дорис Kisskalt. Уникалната етажерка е мобилна с подвижни части, може да се използва и като параван за отделяне на кабинет.

 

 

9. Този многоъгълен стелаж-библиотека (Опус Стелажи с Шон Yoo's), може да се използва не само за съхраняване на книги, а и бутилки вино, детски играчки, CD's, DVD's.

 

 

10. Стелаж, който се навива, проектиран от Catherine Greene

 

 

11. Магнетичен стелаж, дизайн на Nils Holger Moormann, уникален, с това че благодарение на супер силен магнит, отделните клетки могат да се поставят и да се преместват вертикално или хоризонтално, по всяко време

 

 

12. Съвременно дизайнерско решение, което създава илюзията за подредени книги, висящи на стената. Алуминиеви скоби, захващат корицата на книгата.

 

 

13. Книжен червей, стелаж по дизайн на Рон Арад. Материалът от които е направен е от пластмаса, което позволява да се изработят най различни форми. Подходящ за помещения с малко пространство.

 

 

14. Пещерата, стелаж за книги с вграден кът за четене. Интересно решение за помещения с малко пространство, тъй като къта за четене може да спести място от маса, стол . Книгите може да се съхраняват и от двете страни на стелажа.

 

 

15. Prove Shelves, стелаж на фирмата Creosa, който единствено може да ви впечатли с форма, но не и с възможности за съхраняване на много вещи.

 

 

16. Модулни стелажи, представени от дизайнерско студио Icon Design Studio. Отделните единици са изработени от стомана и алуминий, под формата на буква S и могат да бъдат подредени абстрактно или симетрично, съобразно вашият вкус.

 

 

17. Странен дизайн, изработен от кабели и плоски предмети, върху които се поставят книги, CD или списания, че дори може да закачите и някоя дреха.

 

 

18. Етажерка елипса с оригинален дизайн, но непрактична.

 

 

19. За любителите на скейтборда: Идеално приложима за деца, студенти, тъй като предвижда значително пространство за съхранение на книги.

 

 

20. Ако пространството в дома ви е ограничено, тази идея Етажерка на тавана е много подходящо решение. Може да се съхраняват огромен брой книги, с единственото неудобство, че се нуждаете от стол за да ги достигнете.

 

 

21. Чудесната Рита, така е наречена тази необикновенна етажерка.

 

 

22. Tonelli е италиански мебели компания, която е специализирана в изработване на мебели от стъкло. Стъклените стелажи, са с изчистени линии и модерен прозрачен дизайн.

 

 

23. Оригинален стелаж създаден от Jaren Goh проект за Munkii. Класически дизайн, въплътен в модерен съвременен вид.

 

 

24. Lodge е модулен шкаф за книги, с възможност за персонализация. Различните отделения, са подходящи, за съхранение на много книги, списания, документация.

 

 

25. Стелаж с уникален и стилен дизайн, проектиран от Marconato & Zappa, произ6веден от Porada .

 

 

26. Мулти-функционален дизайн от Yoon-Zee Kim с игриви елементи, може да се използва и като бюро.

 

 

27. На пръв поглед не е нещо което би ви впечатлило, тъй като изглежда така сякаш се намирате в библиотека. Интересното идва от факта че книгите, документите и вещите се съхраняват по спектъра на дъгата.

 

 

28. Стилно, оригинално и страхотно решение в бяло и черно .

 

 

29. Обесване, така е наречена следващата етажерка с иновативен дизайн от студио unal&boler.. Тази система не може да замени цяла библиотека, но би могло да бъде забавно да се постави някъде във вашия дом.

 

 

30. Изключително прост дизайн, са съхраняване на няколко книги в помещения с малко пространство.

 

 
СподелиОбзавеждане, интериор, Каталог фирми
Етажерки: 30 дизайнерски етажерки за вашия дом
Моят профил