Декорация за коледната маса

Декорация за коледната маса

Публикувана на: 23 Дек
Коментари: 0

 

 

Коледната трапеза, прави коледната вечер топла и специална.


Декорацията на трапезата внася допълнително настроение. Ето няколко идеи, които могат да ви вдъхновят да украсите Вашата маса и да повдигнат коледното ви настроение.

1. Шарени свещи

 

Няколко запалени свещи, в различни цветове и дължина, са ефектна декорация, поставени в центъра на масата, върху борови клонки.

 

2. Коледна салфетка

 

Една червена салфетка поставена в чинията и до нея колонче е много проста и лесна, но ефектна декорация, която ще впечатли гостите.

 

 

3. Синя коледна трапеза

 

Ако сте почитател на нестандартния подход, тази година може да опитате със синя коледна декорация

 

 

4. В бяло

 

Бяла покривка и бели чинии, сребърни аксесоари и контрастираща с тях тъмно зелена салфетка. Тъмно червена или златна салфетка, също могат да бъдат подходящи.

 

 

5. Традиционна трапеза в златно, сребърно и зелено.

 

 

6. Доминиращите цветове на следващото предложение са червено, бяло, зелено и златно, сребърно.

 

 

7. Злато, крем и бяло, върху дървена маса, създава усещането за коледна трапеза. Лъскавите салфетки, сгънати в чашите, са екстравагантни.

 

 

 

8. В средата на коледнта маса, може да поставите една голяма червена купа, пълна с червени и сребърни топки. Червеният цвят е повторен отново в червените салфетки, а сребристото в приборите. Перлени коледни дръвчта, скъпи кристални чаши и порцеланови чинии и бяла покривка са е ефектно допълнение.

 

 

9. Ярка маса, за вечно младите. Ярко червена покривка, подчертана с бяла лента, минаваща през средата на масата. Червените салфетки, сгънати в сребристи пръстени и полираните сребърни прибори създават коледна атмосфера.

 

 

10. Ориенталска коледна декорация.

 

Нетрадиционната цветова комбинация, създава ориенталско усещане. Червената покривка е подчертана от жълта хартиена покривка, червен поднос, сребърни прибори и бели порцеланови съдове.

 

 

11. За децата

 

Това е една ефектна идея, за декорация на детската коледна маса, която със същия ефект може да се приложи и при поднасянето на коледния десерт. Сложете няколко коледни сладки в стъклен съд, разхвълете няколко наоколо и добавете, няколко коледни топки за ефект.

 

 

12.Синя коледа

 

Светло сини подноси са разделени от разнообразни по цвят свещи, гирлянди, шишарки и тъмно сини коледни топки поставени в средата на масата. Сребристия поднос и белите чинии, допринасят за перфектния вид на масата.

 












Сподели



Още от Декорация, цветове и Фън Шуи
Как да развеселим интериора
Обзавеждане, интериор, Каталог фирми
Декорация за коледната маса
Моят профил