Да декорираме спалнята, като професионалисти

Да декорираме спалнята, като професионалисти

Публикувана на: 3 Май
Коментари: 1
Да декорираме спалнята, като професионалисти

Тук сме набавили няколко съвета от професионалистите, които ни показват как да декорираме спалнята, така че тя да бъде уютна, красива и да създава предпоставки за почивка и пълен релакс.
Заложете на голямото легло
Едно голямо легло king size, гарантира комфорт по време на сън. Комбинирано с подходящ матрак то ще ви осигури почивката от която имате нужда. Освен това голямата спалня ще може да приюти цялото ви семейство в неделя сутрин, където да се излежавате докъсно заедно.

Направете гардеробна зад леглото
Ако стаята ви го позволява, направете гардеробна зад леглото, като изградите фалшива стена. Вместо дървени етажерки и шкафове, може да използвате метални полици, закачалки и кутии за съхранение.


Съветите на професионалиста
Поставете тапет към фалшивата стена и никой няма да предположи, че зад нея се крие вашият гардероб

Поставете няколко аксесоара към стената
Към стената може да монтирате по една кубична етажерка от всяка страна на леглото. Разбира се въпрос на желание от ваша страна какво ще слагате там - любими вещи,книги, снимки, кутии за съхранение или козметика. Към етажерката може да се вгради и осветление.

Не подценявайте силата на спалното бельо и интериорния текстил
Спалното бельо е част от цялостната декорация на спалнята. В синхрон с цветовата схема, то ще ви донесе пълно удовлетворение и усещане за синхрон и хармония. Няколко разхвърляни декоративни възглавнички, които кореспондират със завесите и тапетите придават елегантен завършек на интериора.

Направете си будоар
Тясна конзолна масичка, стол и огледало ще са ви от полза за сутрешните приготовления, в случай че банята, вече е заета.Прибавете малко лукс
Един отоман пред спалното легло, изглежда не само красиво, но и практично, ако е с опция за съхранение. Използвайте го вместо ракла, като съхранявате в него завивки, възглавници или одеала.
Сподели


Автор: марчела | 10 Септ 2011

тясната конзолна масичка използвана за будоар много ми хареса.точно такова нещо си търся:)откъде мога да си намеря такава?

Обзавеждане, интериор, Каталог фирми
Да декорираме спалнята, като професионалисти
Моят профил