Актуалните тенденции в интериорния дизайн от Astella Home

Актуалните тенденции в интериорния дизайн от Astella Home

Публикувана на: 8 Апр
Коментари: 0
Astella Home отваря врати за среща с най-актуалните тенденции в интериорния дизайн. Водещи световни дизайнери и най-добрите български интериорни специалисти и архитекти ще се срещнат, за да обсъдят тенденциите в модата и интериора

Екипът на Astella Home организира презентация на най-добрите световни марки за интериорен дизайн и обзавеждане. На 14 април, от 17.00 часа в шоурума на улица Сребърна 4 в София търговския директор на швейцарската компания Winter Creation – Манфред Кройтлер ще запознае професионалисти и крайни потребители с най-новите високотехнологични материи, достъпни вече и в България.

Създадената през 1892 година марка Winter Creation е водещия производител на кожи и leather likes в Европа. Компанията е пионер в използването на високотехнологични материи, като някои от проектите им надхвърлят границите на интериорния дизайн и се простират от обличането на кутиите за часовници с марка Rolex, през меката мебел на хотелите Four Seasons, и дори кориците на българските международни паспорти! По време на презентацията ще бъдат разкрити и изключителните качества на един от най-новите продукти на Winter - марката “Micropore Outdoor”.

Гостите ще имат възможност да се докоснат и до други топ предложения за сезона, като тапетите с кристали Сваровски от колекция “Diamonds and Pearls” на световния гигант в тапетите Rasch Textil. С демонстрация на живо специалисти ще покажат и как да превърнем обикновените тапети в предизвикателство за въображението .

Специално за срещата екипът на Astella Home с креативен директор Аля Милушева сa подготвили специални решения за отделни части от интериора инспирирани от най-актуалните тенденции и иновативни приложения на материи и цветове. Витрините, които ще посрещнат гостите, ще украсят шоурума на улица Сребърна 4 ден преди събитието.

За тяхното създаване са използвани топ предложенията от най-новата колекция на Кобе Fabric. Креативният екип на марката, начело с Андре Стивънс, разработва колекциите си с помощта на топ дизайнери като Джорджо Армани и Карл Лагерфелд. Витрините на Аля Милушева и нейният екип ще очароват почитателите на семплия, минималистичен лукс и елегантност.

Събитията на Astella Home се провеждат всеки сезон (два пъти в календарната година) и са приятно място за среща с добрите интериорни дизайнери и архитекти от България и света.
Вратите на Astella Home остават отворени за всички заинтересовани интериорни професионалисти и крайни потребители.

Проекти за Витрини и Тенденции - Astella Home:
Витрина - Тенденция 1

Дръзка комбинация на под от естествен бял дъб и черен мокет. Комбинация на свободно падаща фина завеса в ярко жълт цвят с черно небрежна сплетена във възел за акцент. Тапицерия в златен плюш.
Витрина - Тенденция 2

Това решение вдъхва живот на една от най-важните тенденции за сезона зеления цвят като акцент в текстила. Съчетанието отново е светъл под, като се държи на опозицията светло-тъмно, а зеленият цвят се явява дозирано, само за акцент. Дамаската е бяла, с фино зелено райе.

Витрина – Тенденция 3

Нови превъплъщения за лилавия цвят, съчетан със светли мебели и сребро, сив мокет с косъм и естествена подова настилка от орех. Завесите са натурални в бяло и елегантно драпирани. Лилавото вече не е тенденция, а тема в интериорното обзавеждане за 2011.
СподелиОбзавеждане, интериор, Каталог фирми
Актуалните тенденции в интериорния дизайн от Astella Home
Моят профил